U Barsi se boje najgoreg, može li Senegalac da pomogne?

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Barsi se boje najgoreg, može li Senegalac da pomogne?

Uskoro se fudbaleri aktuelnog prvaka Španije vraćaju treninzima.

Božićna pauza je gotova, Barsa će danas održati dva treninga iza zatvorenih vrata, a ekipi se priključio i Samuel Umtiti.

On je prethodne tri nedelje proveo u Dohi na specijalnoj klinici, gde je putem konzervativne fizioterpaije i tretmana rehabilitacije pokušao da popravi situaciju sa problematičnim kolenom.

Ipak, po njegovom povratku se još jednom stekao utisak da nema preteranog boljitka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da će Francuz morati pod nož.

Umtiti je uporan u nameri da izbegne odlazak na operacioni sto, nadaju se i u Barsi da to neće morati da se desi, jer bi u slučaju da mora pod nož, za štopera "Blaugrane" sezona bila završena.

Zbog njegove specifične i nezgodne situacije, kao i povrede Tomasa Vermelena, angažovan je i Džejson Muriljo iz Valensije, a prvom timu je priključen i Senegalac koji je letos stigao iz Epena, Musa Vage.

Vage igra na poziciji desnog beka, izuzetno je brz, a može a igra i po levom boku u odbrani, u prvom delu sezone je igrao za Barselonu B i izgleda da je oduševio sve u klubu, očekuje se da u januaru bude registrovan i na raspolaganju Valverdeu.

Bilo kako bilo, Umtitijev problem je svakako loša vest za Barsu, novajlija Muriljo je trenirao sa novim saigračima i pre pauze, jasno je da Valverde što pre želi da ga upozna sa sistemom, kako bi se eventualni odlazak Umtitija na operaciju što manje osetio.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.