U Barsi razočarao, Milioneri mu nude drugu šansu

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Barsi razočarao, "Milioneri" mu nude drugu šansu

Fudbaler katalonskog sastava mogao bi da se preseli u Nemačku.

Kako prenosi "Eurosport", Borusija iz Dortmunda je zainteresovana za štopera Barselone Jerija Minu.

Kolumbijski reprezentativac je u januaru stigao na "Kamp Nou" iz Palmeirasa, ali je upisao samo šest nastupa za "Blaugranu". Da stvar bude još gora, nije baš blistao ni kada mu je bila ukazana šansa.

Sve se više piše da bi ekspresno mogao da napusti Kataloniju, a sada se pojavila sjajna prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za tako nešto.

Borusija je spremna da mu ukaže šansu, napustiće ih Sokratis Papastatopulos, koji će najverovatnije pojačati Arsenal.

Kolumbijac bi tako dobio šansu da se dokaže na najvišem nivou, kako će "Milioneri" igrati i u Ligi šampiona naredne sezone.

Ipak, nije poznato da li je Barsa spremna da ga proda i za koliko, čini se da bi pozajmica sa pravom otkupa bila dobra varijanta za obe strane ili prodaja sa dogovorenom klauzulom za povratak Kolumbijca na "Kamp Nou".

Mina je Palmeirasu plaćen 12 miliona evra, nema sumnje da bi prilikom prodaje Barsa pokušala da povrati taj novac, a jasno je i da za Borusiju isplata te cifre ne bi bila preveliki problem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.