U Barsi likuju, Koga briga za Nejmara, on je bolji, spremaju još dva velika pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Barsi likuju, "Koga briga za Nejmara, on je bolji", spremaju još dva velika pojačanja!

Raspoloženje u Barseloni sjajno, a zaključuju da je odlazak Nejmara na kraju dobro činio klubu. Šta je sledeće i čemu tolika radost...

Sudbina se činila crnom kada je Brazilac napustio klub, a mnogi su kritikovali odluku da se kupi Dembele za ogroman novac, naročito nakon prve sezone u kojoj je imao problema sa adaptacijom, ali i povredom.

Mladi Francuz je u prvoj godini u Kataloniji odigrao svega 23 meča i dao 4 gola u svim takmičenjima.

Letos su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pominjani prodaja, pozajmica, a onda se sve promenilo.

Naime, povlačenjem Kutinja u vezni red, Dembele je oformio trio sa Mesijem i Suarezom, a analize njegove i Nejmarove sezone pokazuju da je Francuz više nego dobra zamena.

"Koga briga za Nejmara, Dembele je bolji", zaključuje u naletu oduševljenja katalonski "Sport".

Naime, oni analiziraju brojke, Dembele je odigrao 13 više od Nejmara, postigao je  pet golova, više nego za celu prošlu sezonu, jedan više od Brazilca.

Osvojio je Superkup Španije, postiže pogodak svakih 98 minuta, ali ono što je mnogo važnije i što je velika istina, Dembele daje golove kada je bitno.

Barsinin zlatnih šest bodova protiv Sosijedada i Valjadolida su upravo delo Dembelea, njegov tim je bio na iskušenjima, kada je rešio mečeve.

Dakle, najavio je fantastičnu sezonu, sada se tim bez njega ne može zamisliti i dok Nejmar deluje nesrećno u "Holivudu" kako podsmešljivo Francuzi zovu PSŽ nakon poraza u Liverpulu kada se činilo da svako igra za sebe, Dembele blista.

Ali, Barsa neće stati, dovešće dvojicu od trojice vezista, mete su De Jong, Pogba i Rabio. Ovom poslednjem ističe ugovor, za ovog prvog je zainteresovan i PSŽ, Barselona ne želi da ga plati više od 50 miliona evra, a što se Pogbe tiče, on bi bio veliko pojačanje umesto verovatno Rakitića i marketinški potez, na šta cilja i njegov bivši klub Juventus.

Sve u svemu Barsi odlično ide, vodi na tabeli, a Dembele je veliki dobitak u ovoj sezoni...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.