Tužna vest iz Španije, Luis Enrike izgubio ćerku

Izvor: RTS, 30.Avg.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna vest iz Španije, Luis Enrike izgubio ćerku

Bivši selektor Španije Luis Enrike objavio je da je njegova devetogodišnja ćerkica Šana izgubila tešku bitku s rakom kostiju.
Španski mediji preneli su da je da je njena bolest bila jedini razlog zašto se povukao sa funkcije selektora reprezentacije Španije.

Enrike je špansku reprezentaciju napustio u martu uoči utakmice sa Maltom, a u junu je objavio da više neće moći voditi reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog privatnih razloga.
"Naša ćerka Šana nas je napustila nakon petomesečne borbe s bolešću. Zahvalni smo svima koji su u proteklom periodu vodili računa o diskreciji i imali razumevanja za našu borbu. Neizmerno će nam nedostajati, ali ćemo je se sećati do kraja života i nadamo se da ćemo se negde ponovno sresti. Biće zvezda vodilja našoj porodici. Mirno spavaj, Šanita", objavila je porodica Luisa Enrikea.
Nakon što je tužna vest izašla u javnost, poruke saučešća i podrške poslali su brojni, među njima Leo Messi, Luis Suarez, Đerar Pike, igrači koje je Enrike vodio u Barseloni.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TUGA Preminula devetogodišnja ćerka Luisa Enrikea

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019

Bivši selektor Španije i trener Barselone Luis Enrike saopštio je da je njegova devetogodišnja ćerka Šana preminula posle borbe s rakom kostiju. Enrike je ovu tužnu vest saopštio na Tviteru napisavši da je Šana preminula posle petomesečne intenzivne borbe s rakom kostiju.. – Biće zvezda...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.