Tumbaković očekuje spektakl na Ostrvu - Paun ili Ivić?

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 08:39

Tumbaković očekuje spektakl na Ostrvu - Paun ili Ivić?

Svi jedva čekamo.

Srpski derbi u Čempionšipu, Veljko Paunović sa svojim Redingom, ugostiće danas Votford Vlade Ivića, a meč je iz svog ugla najavio i selektor Ljubiša Tumbaković.

On ne može da se opredeli za koga će navijati, ali je siguran da će biti spektakl.

"Navijaću da obojica pripreme takvu utakmicu u kojoj će uživati cela Evropa. Ne mogu da se opredelim. Obojicu sam trenirao, ostali su mi lepe uspomene na zajedničke dane, tako da sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mogu biti srećan što ih sada gledam u ovim ulogama", rekao je Tumbaković za portal 24sedam.rs i dodao:

"Srećan sam što su Vlada i Paun, momci koji su jedan deo igračke karijere, proveli pored mene, postali toliko uspešni treneri da su dobili priliku da rade kod Engleza. Svi mi, koji se bavimo tim poslom, znamo dobro šta to znači. Lično, najviše cenim kako Englezi rade i razvijaju fudbal. Ne preterujem ako kažem da su za korak ispred svih", istakao je selektor reprezentacije Srbije.

Inače, Reding ima maksimalnih devet bodova iz tri utakmice, a Votford ima sedam.

Utakmica je na programu u 16.00.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.