Tumbaković i Mitrović pred Luksemburg: Utakmica koja mora da se dobije

Izvor: RTS, 13.Nov.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković i Mitrović pred Luksemburg: Utakmica koja mora da se dobije

Reprezentacija Srbije dočekuje u četvrtak Luksemburg u pretposlednjem meču grupne faze kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope. Selektor Ljubiša Tumbaković i najbolji strelac "orlova" Aleksandar Mitrović naveli su da je fokus ekipe na utakmici protiv Luksemburga i da ona mora da se dobije.
Selektor reprezentacije Ljubiša Tumbaković izjavio je da je fokus ekipe na utakmici protiv Luksemburga i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naglasio da su svi igrači zdravi i da nema nijednu dilemu oko tima.

"Nemam dileme oko sastava. Šta se promenilo? Ne nešto posebno značajno, osim da smo dodatno skautirali Luksemburg. Kod njih nema nekih promena u načinu igre. Pokušaće da igraju „direktan" fudbal preko kontri i polu-kontri, ali mi se spremamo za ovu utakmicu kao da je jedina u ovom ciklusu. I bavimo se od prvog dana samo Luksemburgom, a posle se okrećemo Ukrajini", rekao je Tumbaković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.
Selektor je naveo da se ekipa sprema za meč kao da je jedini u ovom ciklusu.
"Pripremamo utakmicu sa Luksemburgom jer imamo odgovornost prema Srbiji. I zato sam rekao da se pripremamo kao da je jedina utakmica u ovom ciklusu. I nisam siguran da mnogo verujemo u iznenađenje u mečevima Portugala, ali mi idemo korak po korak, da mi budemo zadovoljni našim poslom", dodao je Tumbaković.

Najbolji strelac reprezentacije Aleksandar Mitrović očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga koja mora da se dobije.
"Još jedna utakmica protiv ekipe o kojoj sve znamo, selekciji koja nas je namučila u prvom meču. Tada smo dali golove na vreme i rešili utakmicu u svoju korist. I sada nas očekuje težak meč, želimo da osvojimo nova tri boda. Ako želimo nečemu da se nadamo moramo da pobedimo Luksemburg i posle Ukrajinu. Što se tiče golova, ne opterećujem se, do sada sam postigao mnogo golova, a znam da ću oboriti rekord pre ili kasnije. Najvažnije da ekipi ide dobro", rekao je Mitrović.
Srbija u četrtak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Luksemburg, a tri dana kasnije, na istom mestu od 15 sati, sledi duel protiv Ukrajine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Nisam opterećen rekordom, pašće kad-tad; Tumba: Stadion uvek mora da bude pun kada igra reprezentacija...

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2019

Reprezentacija Srbije dočekuje Luksemburg (četvrtak, 20.45) u pretposlednjem meču grupne faze kvalifikacija za plasman na EURO 2020, a pred brojnim predstavnicima medija u Staroj Pazovi danas su bili selektor Ljubiša Tumbaković i Aleksandar Mitrović. Za početak - očekivanja od utakmice? "Još...

Nastavak na MozzartSport.com...

SRBIJA - SASTAV ZA LUKSEMBURG: Povratak Tadića, Kolarov na štoperu, Radonjić na krilu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2019

Testiranje je završeno, vreme je da Srbija počne sa pravim uigravanjem za mart. Ili odmah za Evropsko prvenstvo, ako se sve, baš sve zvezde naklone Orlovima u poslednja dva kola kvalifikacija. Da bi sačuvala nadu da može direktno na šampionat kontinenta, Srbija mora da dobije obe poslednje utakmice....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.