Tumba već bivši?! Četiri kandidata za klupu Orlova, novi selektor da prikrije sve druge probleme?!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 17:53

Tumba već bivši?! Četiri kandidata za klupu ''Orlova'', novi selektor da prikrije sve druge probleme?!

Marko Pantelić je na potezu, ali spekulacije uveliko traju.

Podsetimo, potpredsednik FSS Marko Pantelić je pre četiri dana od Izvršnog odbora dobio ovlašćenje da do 15. decembra ''pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A reprezentacije''.

I dok Pantelić uveliko radi na svom novom zaduženju, u medijima se već spekuliše u kom pravcu se razmišlja u FSS po pitanju novog selektora.

''Informer'' je danas otkrio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svoje nezvanične informacije da su, navodno, četiri kandidata u igri za Tumbakovićevog naslednika: trener Al Ahlija Vladan Milojević, trener Bolonje Siniša Mihajlović, trener Redinga Veljko Paunović i stranac ''sa ozbiljnom karijerom''.

Od ta četiri kandidata, Mihajlović i Paunović deluju kao najmanje realne opcije, zbog njihovih obaveza u Italiji, odnosno Engleskoj, ali pre svega želji da na tom terenu ostanu i u narednom periodu.

Vladan Milojević je zbog toga u prednosti i prema tim saznanjima, sa njim će vrlo brzo započeti pregovori. On, naravno, ima odličan ugovor u Al Ahliju, kome bi FSS u slučaju dogovora sa bivšim trenerom Zvezde morao da plati određeno obeštećenje, ali osim finansijskih uslova koje ima u Saudijskoj Arabiji, sve drugo ide u prilog Milojevićevom povratku u Evropu, po mogućstvu na klupu Srbije.

Ali, ako se pojavi neki stranac raspoložen da Srbiju odvede na Mundijal...?





''Stranac bi bio fantastično rešenje samo ako bi to bio neki toliko atraktivan stručnjak da javnost svu pažnju usmeri na njega i zaboravi na ostale probleme FSS'', prenosi ''Informer'' navode svog izvora, uz ocenu da Tumbaković ''neće ostati selektor''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.