Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2020, 12:26

Tuhel više ne želi da štiti igrače: Ovako ne može da se igra

"Ne mogu da prihvatim ovako razočaravajuću partiju", poručio Nemac posle remija sa Bordoom

Loša atmosfera u Pari Sen Žermenu. Odnosi na realaciji sportski direktor - trener daleko su od idealnih, a nije Tomas Tuhel kao nekad ni sa svojim izabranicima. Pre nekoliko dana Anhel Di Marija javno se pobunio zbog trentmana koji Nemac ima premu njemu, da bi sinoćne izjave mogle dodatno da pokvare ambijent u svlačionici.

Tuhel je posle remija sa Bordoom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kazao kako ovoga puta ne može da zaštiti igrače kako je to činio mnogo puta u prošlosti. Razlog je jednostavan - nisu bili na potrebnom nivou.

"U prvom poluvremenu sledili su plan i bilo je dobro. Nažalost, nismo uspeli da zatvorimo utakmicu trećim golom, pravili smo greške u defanzivi... To su stvari koje s edešavaju. Ali u drugom poluvremenu potpuno smo se izgubili. Ne mogu da dam valjano objašnjenje šta se dogodilo, ali znam da onako ne može da se igra. Veoma sam razočaran učinkom ekipe. Imali smo dovoljno vremena da se opravimo i odmorimo od Lige šampiona i zato ne mogu da prihvatim ovako razočaravajuću partiju. Pogotovo drugo poluvreme", jasan je bio Tuhel.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prst prema krivcima uperen, nema uvijanja...

"Ne, ovoga puta ne mogu da branim igrače kao što to obično činim. Kada su postojali razlozi za tako nešto - branio sam ih. Ovoga puta ih nema".

Tuhel je posle sat vremena iz igre povukao Veratija i Rafinju, mnogi su mu to zamerili, a on će:

"Verati i Rafinja su bili veoma dobri, ali rezultat zavisi od cele ekipe".

Sledi logično pitanje: pa što ih onda zameni?

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.