Trougao Siti-Bajern-Junajted! Bavarci prave revoluciju, poker sa Srbinom!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trougao Siti-Bajern-Junajted! Bavarci prave revoluciju, poker sa Srbinom!

Bajern ima ozbiljnu nameru da uloži veliki novac, dodatno podmladi tim, a u celoj priči bi mogli da učestvuju Junajted i Siti.

Osim Liroja Sanea, Bajern želi još jednog igrača Sitija, Gabrijela Žesusa.

On nije zadovoljan minutažom, mada Gvardiola kombinuje minute Brazilca sa nedodirljivim Kunom i smatra da je Žesus budućnost. Brzi izlaz sjajnom napadaču nudi Bajern, ali Siti je postavio cenu kao za Sanea, čak i veću, oko 110 miliona evra.

Sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane Bajern želi da transfer finansira prodajom Tomasa Milera kome je isteklo vreme, ali možda i odlaskom Levandovskog u cilju podmlađivanja tima. Milera želi Junajted, Levandovskog Real koji nudi Jovića navodno kao deo sporazuma.

Ambicija Bavaraca je jasna, oni bi da uzmu Kai Haverca novu zvezdu nemačkog fudbala, Žesusa, Sanea i eventualno Jovića, i tako dodatno podmlade tim i krenu u novu eru. Da li ona podrazumeva Kovača na klupi teško je reći, pojavljuje se informacija da će tražiti iskusnijeg trenera i da je u kombinaciji čak Ralf Ragnik koji je radio u Štutgartu, Hofenhajmu, Šalkeu i u dva navrata u Red Bul Lajpcigu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.