Tripl-dabl Jokića u porazu od Hjustona

Izvor: RTS, 23.Jan.2020, 05:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripl-dabl Jokića u porazu od Hjustona

Srpski košarkaš Nikola Jokić ostvario je tripl-dabl učinak od 19 poena, 12 skokova i deset asistencija u ubeljdivom porazu Denvera na gostovanju u Hjustonu 121:105.
Od uvodnih minuta utakmice moglo se nagovestiti da ukoliko Denver ne pojača intenzitet u odbrani, neće imati šta da traži u meču sa raspoloženim Hjustonom.

Vestbruk i Harden zatrpavali su koš Nagetsa iz poseda u posed, već >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od samog starta.
"Rakete" su u prvoj četvrtini postigle 35 poena, da bi u drugoj deonici limitirali Denver na samo 15 ubačenih poena za 12 minuta.
Domaći tim brzo je stekao dvocifrenu prednost, koju je povećavao i bez problema održavao do kraja susreta.
Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Vestbruk sa 28 poena, 16 skokova i osam asistencija, Harden sa 27 i Gordon sa 25 poena.

U redovima Denvera najbolji je bio srpski centar Nikola Jokić koji je za 34 minuta na parketu postigao 19 poena, uhvatio 12 skokova i podelio deset asistencija.
Pored Nikole, istakli su se Grent sa 17 i Dozijer sa 15 poena. 
Hjuston je upisao 27. pobedu u 43 odigrana meča i nalaze se na petom mestu Zapadne konferencije. Denver je poražen 14. put i četvrti je na tabeli u istoj konferenciji.
Košarkaši Sakramento kingsa poraženi su na gostovanju od ekipe Detroita sa 127:106.
Debi u najjačoj ligi sveta iamo je i Zajon Vilijamson.
Kompletne rezultate sa noćašnjih mečeva i tabelu NBA lige možete pogledati OVDE.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOKIĆEV TRIPL-DABL NEDOVOLJAN ZA TRIJUMF NAGETSA: Hjuston prekinuo niz od četiri poraza, pao Denver! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Jan.2020

Košarkaši Hjustona slavili su nad Denverom sa 121:105 u meču u kojem je srpski centar Nikola Jokić zabeležio osmi tripl dabl u sezoni.

Nastavak na Kurir...

Novi porazi Denvera i Sakramenta, Jokić, Bjelica i Bogdanović dvocifreni

Izvor: Beta, 23.Jan.2020

Kоšarkaši Hjustona pobedili su na domaćem terenu u noći izmedju srede i četvrtka Denver sa 121:105 (35:28, 25:15, 32:28, 29:34) u NBA ligi.Hjuston je predvodio Rasel Vestbruk, koji je postigao 28 poena, uz 16 skokova i osam asistencija, a pratio ga je Džejms Harden s 27 poena. Srpski reprezentativac...

Nastavak na Beta...

Jokićeva magija protiv Hjustona VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2020

Nikola Jokić, srpski NBA košarkaš, u porazu svojih Denver Nagetsa od Hjuston Roketsa pružio je novu fantastičnu partiju...Denver je na gostovanje Hjustonu stigao bez tri startera – Džamala Mareja, Gerija Herisa i Pola Milsapa...Pored toga, Majk Meloun na ovom meču nije mogao da računa ni na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.