Trinkjerijeva poruka koja mnogima zvuči kao kraj

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkjerijeva poruka koja mnogima "zvuči" kao kraj

U slobodnom prevodu, reči pesme "Hurt" koju je podelio Italijan glasile bi: Danas sam povredio sebe, da vidim da li još osećam, usresredio sam se na bol, jedinu stvar koja je prava".

Foto: MN Press

Sedam meseci i 17 dana nakon što je potpisao trogodišnji ugovor i postao prvi stranac trener košarkaša Partizana, Andrea Trinkjeri poslao je navijačima poruku na Twitteru koju su mnogi razumeli kao - oproštajnu.

"Prvo i najvažnije #HVALAGROBARI na bezuslovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ljubavi i ogromnoj podršci", "tvitnuo" je italijanski trener još vruće glave, u noći gorkog i spornog poraza od Crvene zvezde i završetka sezone sa osvojenim Kupom Radivojara Koraća, ali bez izborenog povratka u Evroligu i titule šampiona Srbije petu godinu zaredom.

ŽALBA: PARTIZAN TRAŽI NOVI MEČ!

Prvo i najvažnije #HVALAGROBARI na bezuslovnoj ljubavi i ogromnoj podršci. #Samohrabropartizanovcihttps://t.co/Dg5VWToA7l

— Andrea Trinchieri (@andreatrinkieri) June 17, 2019

Trinkjeri je poruku dopunio tagom #samohrabropartizanovci i kultnom pesmom sastava "Nine Inch Nails" sa albuma "The Downward Spiral" iz 1994, koju je osam godina kasnije na maestralan način obradila ikona američke kantri muzike, Johnny Cash.



Izvor: YouTube

Svestan da od Partizanovog zahteva za odigravanjem nove utakmice posle očiglednog trokoraka Bilija Berona neće biti ništa, Trinkjeri je osećanja posle iscrpljujuće serije sa "večitim rivalom" odigrane u nehumanim uslovima - bilo da se radilo o vrućini, dimu od baklji ili kišnici na parketu - iskazao stihovima koji bi u slobodnom prevodu značili:

Danas sam povredio sebe

Da vidim da li još osećam

Usresredio sam se na bol

Jedinu stvar koja je prava

Samo teška noć ili nagoveštaj rastanka?

"ZA 7-8 DANA SAM NAUČIO VIŠE NEGO ZA CEO ŽIVOT"

Trinkjeri je bio relativno aktivan na Twitteru tokom serije sa crveno-belima. Posle pobede poraza u prvoj utakmici pred zvezdaškom publikom odlučio se za dosta teži zvuk i hit "In The End" grupe "Linkin Park"...



Izvor: YouTube

...dok je posle izjednačenja na 1:1 u utakmici pred partizanovcima izabrao sliku Hrama Svetog Save, jednog od simbola srpske prestonice, sa grbom KK Partizan na nebu.

pic.twitter.com/7S1FxFfaw9

— Andrea Trinchieri (@andreatrinkieri) June 12, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.