Trinkijeri pred Igokeu: Potrebna energija u svakom trenutku

Izvor: RTS, 07.Dec.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri pred Igokeu: Potrebna energija u svakom trenutku

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je za gostovanje Igokei u 10. kolu ABA lige potrebno da njegov tim uloži sav napor kako bi došao do pobede. Utakmica između Igokee i Partizana igra se u subotu od 17 sati.
"Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnjih pozicija, ali mi moramo da gledamo sebe i sopstvene snage da upotrebimo za dobar rezultat", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Italijanski stručnjak očekuje tešku utakmicu sa puno borbe na obe strane terena.
"Da bismo igrali kako želimo moramo u svakom trenutku da uložimo svu energiju koju imamo", istakao je trener Partizana.
Kapiten Partizana Novica Veličković ističe da je i ova utakmica u Laktašima od velikog značaja.
"Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. Mi moramo da odigramo čvrsto i pametno kako bismo uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara. Podrška sa tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice broj naših navijača u hali biti još veći", zakljucio je Veličković.
Utakmica između Igokee i Partizana igra se sutra od 17 sati.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri pred Igokeu: Potrebna energija u svakom trenutku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je za gostovanje Igokei u 10. kolu ABA lige potrebno da njegov tim uloži sav napor kako bi došao do pobede..."Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici. Pojačali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trinkijeri pred Igokeu: "Moramo uložiti svu energiju koju imamo"

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je Igokea nezgodan protivnik i istakao da će crno-beli u svakom trenutku predstojeće utakmice morati da ulože svu energiju koju imaju...Nakon pauze zbog kvalifikacionih mečeva za odlazak na Svetsko prvenstvo, utakmicama desetog kola nastavlja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.