Trinkijeri pije najbolje vino i ima najbolje izgovore

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 18:44

"Trinkijeri pije najbolje vino i ima najbolje izgovore"

Košarkaš milanske Olimpije Malkolm Dilejni odgovorio je treneru Bajerna Andrei Trinkijeriju.

Andrea Trinkijeri je izjavio kako smatra da je njegov Bajern Minhen bio bolji rival i zaslužio prolaz na Fajnal For.

Na to se nadovezao plejmejker Olimpije Malkolm Dilejni:

"Momak bije najbolje italijansko vino i svaki put ima najbolje izgovore. Serija je završena, nemamo šta da pričamo, To nas ne zanima", naveo je Dilejni.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Imao sam koronu, kao da me je pregazio kamion"

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 10:36

Dieron Foks, plejmejker Sakramento Kingsa, rekao je da je imao koronavirus i objasnio to iskustvo...Nijedan NBA tim ne može da otkrije pozitivan test svog igrača bez odobrenja lige, pa je to dovelo do konfuzije ove sezone...Nije to zaobišlo ni Kingse kada su imali problema sa Dieronom Foksom, a sada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.