Tri zicera u pet sekundi - Ljudi, kako ovo nije bio gol? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri zicera u pet sekundi - Ljudi, kako ovo nije bio gol? (video)

Može biti da smo u četvrtak videli najveće promašaje sezone u Super ligi.

Bilo je nekoliko blamantnih situacija u domaćem prvenstvu tokom tekuće sezone, ali se čini da će kadrovi sa utakmice Radnik - Dinamo na kraju osvojiti nepopularnu titulu.

U razmaku od samo nekoliko sekundi fudbaleri Radnika uspeli su da promaše tri "mrtve šanse", a najgore od svega je to što promašeni penal nije bio najbolja prilika!

Igor Zlatanović je prvo pogodio stativu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz penala, ali se činilo da će Filip Stojanović uspeti da ubaci loptu u mrežu nakon odbitka. Nakon što je golman Dinama odbranio udarac Stojanovića izvođač najstrože kazne imao je šansu za popravni, ali je pogodio igrača Dinama na gol liniji.

Opisana situacija nalazi se na 1:07 priloženog snimka i traje nešto više od pet sekundi. Meč je završen nerešenim rezultatom 1:1.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.