Tri opcije za Napoli, hoće li Anćeloti dobiti kapitalno pojačanje u smiraj prelaznog roka?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri opcije za Napoli, hoće li Anćeloti dobiti kapitalno pojačanje u smiraj prelaznog roka?

Iskusni stručnjak je naložio upravi da mu na raspolaganje stavi još jednog napadača.

Napolitanci su ovog leta obavili veliki broj transfera, kao slobodni igrači su stigli Amin Junes i Amato Ćićireti, na pozajmicama sa obaveznim otkupom u klubu su golmani Aleks Meret i Orestis Karnezis, dok su angažovani i Fabijan Ruiz iz Betisa, Simone Verdi iz Bolonje, mladi Vinisijus Moraiš iz Real SC-a, kao i Kevin Malkui iz Lila.

Otišli su Žoržinjo, Duvan Zapata, Pavoleti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Inglese, Dezi, Alberto Grasi, kao i Đakerini, Reina, Rafael i Kristijan Mađo, kojima je istekao ugovor.

Anćeloti želi još jedno pojačanje i to u špicu napada, on na raspolaganju ima Milika i Mertensa, ali se očekuje da će Belgijanac dobiti neku drugu ulogu na terenu, te kao jedina opcija za mesto najisturenijeg figurira poljski internacionalac.

Tri igrača su na listi želja iskusnog stratega, Mario Baloteli, Andrea Beloti i Rodrigo Moreno.

Ipak, angažovanje bilo kojeg od ova tri pomenuta igrača, predstavljaće težak zadatak za ekipu sa "San Paola".

Što se tiče Balotelija, Mino Rajola ima nerealne zahteve. Kada je u pitanju Beloti, teško je poverovati da će ga Urbano Kairo pustiti na par dana do kraja prelaznog roka, makar ne lako. I na kraju Rodrigo, verovatno i najteža misija, njega je tražio i Real, Valensija bi ga navodno pustila za 55 miliona evra, ali Napoli to nije spreman da plati.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.