Tri crvena u Ljubljani, Slovenija najbliža D diviziji

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri crvena u Ljubljani, Slovenija najbliža D diviziji

Fudbalska reprezentacija Slovenije ni posle četiri kola e zna za pobedu u Ligi C grupa 3 Lige Nacija i na korak je do ispadanja u najslabiju D diviziju.

Ekipa selektora Tomaža Kavčiča je na stadionu Stožice u Ljubljani remizirala sa Kiprom 1:1, a potpunu blamažu sprečio je Nejc Skubič koji je u 83. minutu postigao izjednačujući gol i svom timu doneo prvi bod. Kipar dva kola pre kraja grupne faze takmičenja ima četiri.

Gosti su poveli u prestonici Slovenije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u 37. minutu golom Fotisa Papulisa u 37. minutu i sve do pomenutog 83. minuta Kiprani su odolevali napadima domaćina, međutim, nisu uspeli drugi put u 40 dana da savladaju objektivno kvalitetnijeg rivala (2:1u prvoj utakmici u Nikoziji).

Duel u Ljubljani obeležila su i tri crvena kartona - Iličić je isključen u 90. minutu u domaćem timu, a Kastanos u 66. i Demetriju u 90+6. minutu.

#SVNCYP | 1:1 | ⏱Konec tekme v Stožicah! Slovenija je prišla do prve točke v @UEFAEURO Ligi narodov. #NationsLeague#SrceBijepic.twitter.com/1vr1FNEiCy

U derbiju ove grupe Norveška je u Oslu pobedila Bugarsku sa 1:0 golom fudbalera Sautemptona Mohameda Elionusija u 31. minutu.

Norvežani i Bugari su izjednačeni na čelu tabele grupe 3 sa po 9 bodova, Kipar ima 4, a Slovenija samo jedan.

U preostalim novembarskim mečevima Slovenija dočekuje Norvešku i gostuje u Bugarskoj, dok kod kuće igra sa Bugarskom i u poslednjem dočekuju Norvešku. Skandinavce očekuje i gostovanje Kipru u poslednjem kolu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.