Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2020, 23:52

Trenutak ludila Abrahama Frimponga: Umalo skratio rivala za glavu pa hteo da se bije (VIDEO)

Ni golman njegovog tima nije mogao da veruje

Laganih 2:0 u gradskom derbiju sa Ujpeštom Predraga Rogana, u Ferencvarošu su imali puno razloga za zadovoljstvo. Mogli su da se opuste, da sačekaju poslednji sudijski zvižduk i proslave veliki trijumf. Ali nešto je kvrcnulo u glavi Abrahama Frimponga, pa smo u derbiju Budimpešte videli jedan od najžešćih prekršaja u novoj sezoni.

Bivši štoper Crvene zvezde nije ni gledao da ide, zaleteo se đonom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u glavu nesrećnog Patrika Bače, kome su potom morali da pomažu kako bi se pridigao. Frimpong se istina izvinio, mada ga je uhvatio neki trenutak ludila, pa je hteo da se pobije sa još dvojicom protivničkih igrača što bi sigurno i uradio da ga saigrači nisu sprečili.

Posebno upečatljiva bila je reakcija njegovog saigrača na golu Deneša Dibuža, uhvatio se za glavu i sklonio pogled. Ni on nije mogao da veruje šta je Frimpong uradio.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.