Trener Valensije otvorio dušu o Maksimoviću: Bio je kao jare, nije znao jezik...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Valensije otvorio dušu o Maksimoviću: Bio je kao jare, nije znao jezik...

„Ali se prilagodio i sada sakuplja plodove dobrog rada. Želeo bih da ostane, ali ne želim da ga povredim. Moramo da razgovaramo“, poručio je Marselino Toral

Trener Valensije Marselino Garsija Toral prvi put je otvoreno govorio o statusu srpskog reprezentativca Nemanje Maksimovića, koji je prošao kroz težak period u dresu Slepih miševa, ali se ovog meseca konačno izborio za svoje mesto pod suncem.

U sinoćnoj utakmici protiv Deportiva u La >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Korunji srpski vezista je bio jedan od boljih na terenu.

„Maksimović ima puno zasluga za ovaj rezultat. On je bio kao jare, kada je došao nije poznavao jezik, ali se prilagodio. Uvek je dobro trenirao, brzo usvajo stvari. Takođe, u ovom meču se našao na novoj poziciji za njega, pokazao je da može da odradi dobar posao. Veoma sam srećan zbog njega, jer sakuplja plodove dobrog rada u prethodnim mesecima. Želeo bih da ostane, ali ne želim da ga povredim. Moraćemo da razgovaramo, ako ostane biće sjajno za nas jer igra sve bolje“, rekao je Garsija Toral.

Valensija je pobedom na Rijazoru pobegla četvrtoplasiranom Real Madridu na ogromnih osam bodova prednosti i ponovo se vratila u pravu formu, a jedan od najzaslužnijih za to je i Nemanja Maksimović.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sve jača konkurencija za Maksimovića, stiže i Kolumbijac

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Kako prenose italijanski mediji, centralni vezista karijeru nastavlja u Španiji...Valensija je u tekućem prelaznom roku angažovala Fransisa Kokelana iz Arsenala...Defanzivno nastrojeni centralni vezista je već debitovao u dresu "Slepih miševa", zaigrao je u središnjem delu veznog reda zajedno sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.