Trener Standarda poslao jasnu poruku čelnicima Napolija!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Standarda poslao jasnu poruku čelnicima Napolija!

Oštro, nema šta.

Italijanski klub je doveo Merea i Karnezisa, ali problem je što je Mere na svom drugom treningu polomio kost, pa ga očekuje duga pauza, a Anćeloti želi da ima dva dobra golmana u konkurenciji.

Pominjao se Giljermo Očoa, fantastični meksički golman koji je ponovo briljirao na Mundijalu, ali njegov trener ima drugačije mišljenje.

"Postoje pravila koja morate da poštujete i ja očekujem da ih drugi klubovi takođe poštuju. Evo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vam primer, ako Ajaks može da kupi nekoliko igrača koji koštaju 10 ili više miliona, onda je prava šala da mislite da možete da dovedete reprezentativnog golmana na pozajmicu", bio je vrlo jasan trener belgijskog Standarda.

"Postoje ugovori i klauzule, ako ne želite da platite određenu cenu, onda se zapitajte da li ga stvarno želite."

Očoa je fantastičan golman koji nikada nije branio za neki tim na vrhunskom nivou, i to je uvek glavno pitanje nakon svakog Mundijala - kako ovaj čovek ne igra u boljem klubu?

Svi su mislili da će konačno zaigrati za Napoli, klub koji ima velike ambicije, ali izgleda da to neće biti slučaj.

Napoli je još zainteresovan za Vorma, golmana Totenhema, kao i za Minjolea, trenutno trećeg golmana Liverpula.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.