Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 00:40

Trener Ludogoreca: Ne smemo se vaditi na povrede, njima je ušao šut, a naš zatresao prečku

Razočaran Valdas Dambrauskas...

Crvena zvezda je trijumfom nad Bragom odškrinula vrata evropskog proleća, jer od ove sezone postoji rezerva za trećeplasirane timove iz Lige Evrope u vidu Lige konferencije. Ali, pobeda u Razgradu (1:0), i to bez četvorice standardnih prvotimaca, približila je crveno-bele prolasku u nokaut fazu Lige Evrope.

Srpski šampion je bombom Gelora Kange srušio Ludogorec, sačuvao je savršen učinak u grupnoj fazi Lige Evrope – >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ima dve pobede posle dva kola – i dodatno se učvrstio na čelu tabele. Nije Ludogorec bio bez šansi, mogao je u završnici meča posle kiksa Strahinje Erakovića da se vrati u meč i izbori remi… Malo je i sreća pogledala crveno-bele u toj situaciji.

Ali, sreća prati hrabre. A, Crvena zvezda je bez Aleksandar Kataija, Milana Borjana, Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka odigrala staloženo na gostovanju. Pobeđivanje je postalo rutina u Evropi. Bilo da Zvezda igra kod kuće ili na strani.

Ostao je Ludogorec na jednom osvojenom bodu – u Danskoj.

Valdas Dambrauskas, trener Ludogoreca, bio je kratak. Nije želeo da duži priču na konferenciji za medije posle poraza svog tima koji ga je odaljio od prolaska.

Čestitam Zvezdi. Mislim da je utakmica bila izjednačena. Naš šut je pogodio prečku, njihov je ušao - to je bila razlika. Imali smo svoje momente, ali nismo uspeli da postignemo gol. Taj gol je ono što je napravilo razliku između njih i nas. Svaki tim je imao svoje probleme sa povredama, ali one su deo igre, a nedostatak Despodova i Nedijalkova ne bi trebalo da bude izgovor. Ne želim da pravim proračune oko naših šansi za nastavak takmičenja, već gledam od utakmice do utakmice”, rekao je trener Ludogoreca.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.