Trener Lejkersa ne brine za autoritet: Lebron me je oduvek poštovao

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Lejkersa ne brine za autoritet: Lebron me je oduvek poštovao

Trener Lejkersa Frenk Vogel pričao je o očekivanjima u narednoj sezoni, njegovoj prvoj u toj ekipi.

Vogel je preuzeo posao od Luka Voltona i naredne sezone pokušaće da sa Lejkersima napadne titulu šampiona NBA lige.

Vogel je najveći uspeh imao trenirajući Indijanu, sa kojom je često imato napete i neizvesne duele sa Majamijem, koji je tada predvodio Lebron Džejms.

"Podršku sam od Lebrona dobio odmah na početku. Oduvek je on mene poštovao, još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od borbi koje smo vodili kada sam se sa Indijanom takmičio protiv Hita u finalu Istoka, kao i kada sam ga trenirao na Ol-staru. Nadam se da ćemo zajedno izgraditi nešto posebno", istakao je Vogel za "Sports Illustrated".

Pročitajte još "To što je Dejvis uradio je loše za NBA i nadam se da se neće ponoviti"

46-godišnji trener je pričao i o Džejsonu Kidu, proslavjlenom košarkašu i treneru u pokušaju koji je prethodno vodio Milvoki Bakse, a koji će sada biti Vogelov pomoćnik.

"Osećam se lagodno sa Džejsonom. Ono što mislim je da svaki asistent u NBA želi da postane glavni trener i sa Džejsonom nije ništa drugačije. Obavili smo sjajne razgovore i on se odlično snašao. Bilo mi je jasno da razmišljamo na isti način i da možemo dosta toga da uradimo u tandemu", istakao je Vogel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.