Izvor: RTS, 20.Avg.2020, 08:58

Trener Denvera kritikovao Jokića

Nakon ubedljivog poraza od Jute u drugom meču prve runde plej-ofa, trener Nagetsa Majk Meloun kritikovao je svoje najbolje igrače, a među njima je nesumnjivo i Nikola Jokić.
Istina, on nije konkretno spomenuo srpskog centra, ali se ”žalio” na izdanja svojih najboljih igrača, iako je Jokić meč završio sa 28 poena.

"Njihovi najbolji igrači su odigrali dobro. I naši najbolji igrači moraju da igraju dobro. Međutim, ovoga puta nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrali pametno tokom celog meča", izjavio je Meloun na konferenciji za medije posle meča.
Juta je meč dobila ubedljivo sa 124:105 i izjednačila rezultat u seriji na 1:1.
Meloun je posebno imao zamerke na igru svojih igrača u odbrani.
”Mislim da se radi o sprovođenju našeg plana, razumevanju koga čuvate i kako teče utakmica. Ako ne uspete da kontrolišete gde je lopta, oni će vas probijati i slati lopte nekome ko je sam na šutu. Tako oni igraju", dodao je Meloun.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Melounova kritika Jokiću posle dabl-dabl učinka?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2020

Nije hteo o imenima, mada je mnogima jasno....Denver sinoć nije uspeo da uveća prednost u plejofu pošto je Juta ubedljivo slavila sa 124:105...Trener Nagetsa Majk Meloun nije bio zadovoljan igrom svog tima, a naročito se osvrnuo na one najbolje u svojim redovima....."Njihovi najbolji igrači su odigrali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.