Traore u dilemi, kojem se carstvu privoleti

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traore u dilemi, kojem se "carstvu" privoleti

Samo nekoliko dana pošto je objavio da će nastupati za seniorsku selekciju Malija, Adama Traore dobio je poziv da zaigra za Španiju. Igrač zbog povrede neće nastupiti za "furiju", što mu ostavlja vremena da donese konačnu odluku.
Adama Traore rođen je u Španiji, a prošao je sve mlađe selekcije te zemlje. Ipak, nedavno se odlučio da nastupa za seniorsku selekciju Malija.

Hitronogi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadač za tako nešto se odlučio pošto nije dobijao poziv selektora Španije. Ali to se promenilo pa ga je Luis Enrike stavio na spisak reprezentativaca za mečeve kvalifikacija za EP, protiv Malte i Rumunije.
Međutim, ni tu nije kraj. Traore se zahvalio na pozivu, rekavši da se povredio u nedeljnom meču koji su njegovi Vulvsi igrali u Premijer ligi protiv Aston vile, čime je sebi obezbedio dodatno vreme kako bi doneo konačnu odluku.
Iako je prošao Barsinu fudbalsku školu, čuvenu La Masiju, Traore nije ostavio dublji fudbalski trag na Ostrvu, pa je veliko pitanje da li Enrike na njega ozbiljno računa ili samo želi da spreči da Adama zaigra za Mali.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.