Transfer ozvaničen, Lalatović i Tončev mogu da budu ponosni zbog ovih reči! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer ozvaničen, Lalatović i Tončev mogu da budu ponosni zbog ovih reči! (foto)

Moćna poruka pred odlazak na Daleki istok.

Znate već da je Radnički iz Niša ove zime potvrdio transfer napadača Nermina Haskića, koji karijeru nastavlja u japanskoj Omiji Ardiji.

Japanci su takođe ozvaničili transfer, a Haskićevoj promociji prisustvovao je i bivši napadač Omije Dragan Mrđa, koji je tamo ostavio odlilan utisak.

Posle svega, Haskić je u razgovoru za ''Žurnal'' napravio osvrt na proteklih godinu i po koje je proveo u Radničkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je bio najbolji strelac.

U najkraćem, Haskić je otkrio po čemu će pamtiti niški Radnički, a posle ovih njegovih reči utisak je da Nenad Lalatović i Ivica Tončev mogu dabudu ponosni.

''Pamtiću najpre po sjajnom treneru Nenadu Lalatoviću. Eksplodirao sam u prvoj sezoni, ostavio dubog trag, igrali smo fenomenalno.







Hvala i klupskom rukovodstvu, na čelu sa predsednikom Ivicom Tončevom.







Plate i premije dobijali smo bez dana zakašnjenja, uživao sam u fudbalu na Čairu. Poštovanje i redovni prihodi bitan su faktor u karijeri svakog igrača'', naglasio je Haskić.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.