Transfer bomba probudila Totenhem, brutalno odbijeni! Ali, hoće li ovaj dan imati pozitivan kraj, napadač blizu!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer bomba probudila Totenhem, brutalno odbijeni! Ali, hoće li ovaj dan imati pozitivan kraj, napadač blizu!

Levi otputovao u Madrid, samo bez razloga trošio novac na put. Ostala je samo jedna varijanta za napadača...

Poslednji pokušaj Totenhema, pregovori su završeni pre nego što su počeli.

Nećemo videti preokret, Murinjo je probao sve, ali jednostavno Totenhem nema novca, ali nema ni volje u Madridu da se stvari završe.

Prema informacijama madridskih medija, ideja Levija je bila pozajmica sa otkupom na kraju sezone, ali je Perez to odbacio, mada i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pristao, priča se da bi Bejl odbio da ode.

Ni Zidan ne ostavlja nikakvu dilemu.



"Ostaje sa nama i ne razmišljam o tome da ode danas",
rekao je trener Real pred sutrašnji "Madrilenjo".

Šta je ostalo Totenhemu?

Famoznih 12 miliona evra, i Žiru kao jedina opcija. Imaju novca za njega, računaju da će uspeti da natera Čelsi da ga puste u rivalski tim, mada "Plavci" hoće da ga prodaju van Premijer lige.

Od ostalih igrača, spremni su besplatno da puste Vanijamu, da bi se otarasili njegove plate, ali otpao je povratak u Seltik, jednostavno Škoti nemaju para za njegov ugovor, pojavio se Lacio, no pitanje je ima li vremena.

Dakle, priča oko Bejla nije realna, do poslednjeg časa će se čekati na Žirua.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zizu priča jedno, radi drugo, hoće li ipak biti iznenađenja?

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020

Šta zaključiti nakon novog poteza francuskog stručnjaka?..Fudbaleri madridskog Reala sutra od 16h dočekuju gradskog rivala Atletiko na "Bernabeu" u okviru španske Primere...Nedavno su se sastali u finalu Superkupa u Džedi, slavio je Real nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca...Zinedin Zidan je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.