Totenhem zna cenu za Eriksena, hoće ga svi i niko?!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem zna cenu za Eriksena, hoće ga svi i niko?!

Danijel Levi pokušava da zaradi neki novac, ali iako se radi o sjajnom igraču, došao je u paradoksalnu situaciju...

Na prvi pogled, ko ne bi želeo sjajnog Danca u svojim redovima?

Ističe mu ugovor u junu, pregovori sa Totenhemom su propali, Eriksen ne želi da ostane, iz sportskih razloga, spreman je i na manji novac da bi se borio za trofeje.

Dugo ga dovode u vezu sa Realom, Perez hoće da plati oko 25 miliona evra koliko traže "Pevci", ali Zidan neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Danca, i dalje želi Pogbu.

To je uzrok sukoba u klubu.

Što se tiče Junajteda, sam Eriksen bi da ode iz PL, to je njegov cilj, a kao još jedan od kandidata nametnuo se Juventus. Ali, oni imaju previše igrača u vezi, Kedira i Matuidi su od otpisanih stigli do nezamenjivih, Italijani bi možda prodali Rabioa koji se već buni jer ne igra i doveli Eriksena.

Samo, postoji još jedan problem, rukovodstvo kluba navodno ima neke signale iz Junajteda da bi prihvatili Mandžukića, Džana i novac za Pogbu koji je san svih, njegov povratak bi bio dočekan sa euforijom.

Bajern takođe smatra da bi u veznom redu trebalo da promovišu mlađe igrače, žele i Nemce iz Bundeslige, pa u neku ruku, iako ga stalno dovode u vezu sa velikim klubovima, Eriksen nema nijednu pravu ponudu.

A i on sam, želi da sačeka leto, razlog je jednostavan, kao "Bosmanov agent" odnosno slobodan igrač, uzeće veći novac na ruke.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.