Totenhem ne odustaje, najavili istragu zbog sinoćnjeg meča!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem ne odustaje, najavili istragu zbog sinoćnjeg meča!

Šta se tačno desilo, Milojević je objasnio, ali domaćin ne odustaje...

Ako su Englezi verovali da će uspeti da spreče navijače Zvezde da se dokopaju stadiona, onda su veoma naivni.

Pre svega u pokušaju da napune tribine, oni su dozvolili da pretplatnici kupuju još karata koje su jasno, završile u rukama navijača Zvezde.

Srpski klub nema ništa sa tim, nisu vodili organizovano navijače, ali ljudi iz svih krajeva Zapadne Evrope su našli način da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uđu na utakmicu.

Zanimljivo policija je, kada je primećeno da organizovani navijaju razmatrala opciju da ih izbace sa stadiona, ali ocenjeno je da je to bezbedonosni rizik zbog broja navijača gostiju.

Totenhem je jutros najavio istragu, pod lupom će biti vlasnici sezonskih ulaznica, videćemo da li će uspeti da otkriju ko je prodavao karte Zvezdinim navijačima, ali svejedno, situacija je bila ista i na nekim drugim gostovanjima, Milojević je to objasnio posle utakmice engleskim novinarima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.