Tončev o upadu u svlačionicu: Samo sam pozdravio sudije

Izvor: B92, 27.Nov.2021, 11:27

Tončev o upadu u svlačionicu: Samo sam pozdravio sudije

Predsednik Regiona Istočna Srbija Novica Tončev i njegov sin Stanislav našli su se u centru pažnje na meču Radnika i TSC-a.

Oni su ušli u sudijsku svlačionicu na poluvremenu utakmice na kojoj je domaćin slavio 2:1.

Glavni arbitar Dejan Trifković je sa svojim pomoćnicima prijavio upad u svlačionicu disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije.

Tim povodom se oglasio i Tončev koji je negirao da je prijava podnesena.

"Budući da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnesena. Jedino, ako sudije nisu podnele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan", istakao je za "Sportski žurnal".

Podsetimo, njegov brat Ivica Tončev je član izvršnog odbora FSS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.