Tomić: Nema favorita u derbiju, ali naš cilj se zna

Izvor: RTS, 09.Jun.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Nema favorita u derbiju, ali naš cilj se zna

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić uoči starta finalne serije plej-ofa Superlige protiv Partizana izjavio je da u derbijma nema favorita, ali da se cilj njegove ekipe zna. Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 18 sati u dvorani Aleksandar Nikolić. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Od prvog dana i starta Superlige, naveo sam jasno i otvoreno ambicije i cilj KK Crvena zvezda u ovoj ligi, vodeći se time da je zdrava ambicija svakog sportiste da uvek želi da osvoji takmičenje u kome učestvuje. Sledi nam novi derbi, nema favorita jer su to uvek specifične utakmice. Kompletni smo, trenirali smo prethodnih dana dobro, ovo je kraj jedne vrlo naporne sezone u svakom pogledu", rekao je Tomić za klupski sajt.

On je pozvao navijače da dođu u velikom broju i podrže tim.
"Razlika koju su pravili i energija koju su nam donosili u prethodnim derbijima, posebno u poslednja dva koja smo odigrali kao domaćini je bila evidentna i vrlo važna za nas" , poručio je Tomić.
Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 18 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U Zvezdi sigurni - u "Večitom derbiju" nema tajni, niti favorita!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2019

Očekuje nas prava košarkaška poslastica u finalu Superlige...Košarkaši Crvene zvezde mts i Partizana NIS sastaju se u ponedeljak od 18 sati u prvoj utakmici finalne serije Superlige Srbije...Finalna serija igra se na tri pobede, a prednost domaćeg terena imaju "Crveno-beli"...Trener Zvezde Milan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.