Tobdžije i Adidas - koliko će Arsenal zaraditi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" i Adidas - koliko će Arsenal zaraditi? (foto)

U pitanju je ozbiljna suma.

Arsenal je prethodne nedelje objavio će od sledeće sezone nastupati sa sportskim logom Adidasa, firme pod kojom su osvojili dve titule šampiona Engleske, 1989. i 1991. godine.

Dugo su razmišljali čelnici Arsenala oko ove odluke, ali na kraju su presekli i odlučili da će nemačka kompanija Adidas praviti dresove i svu prateću opremu za Tobdžije po isteku ugovora sa Pumom 2019. godine.

Čelnici kluba sa Emirata će potpisati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << unosan petogodišnji ugovor vredan oko 325 miliona funti - 65 miliona po sezoni!

Navijači su već krenuli da navijaju za svoju omiljenu opremu zvana ’modra banana’ koju su igrači Arsenala nosili u periodu od 1991. do 1993.

Bruised Banana 1991-1993 Away Kit 🍌 #AFC pic.twitter.com/UlALJYhRr9

— Throwback Arsenal (@ThrowbackAFC) October 8, 2018

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.