Titula je izgubljena, ali je drugi trofej nadohvat ruke Marku Nikoliću!

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2019, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titula je izgubljena, ali je drugi trofej nadohvat ruke Marku Nikoliću!

Ubedljiva pobeda Nikolićevog tima za plasman u finale Kupa.

Ekipa MOL Vidija iz Sekešfehervara prvi je finalista Kupa Mađarske.

Tim koji sa klupe predvodi Marko Nikolić večeras je kao gost savladao Debrecin u revanšu polufinala rezultatom 3:0.

Posle minimalnih 1:0 u prvom meču, MOL Vidi je sada još ubedljivije savladao rivala i u velikom stilu izborio plasman u finale.

Sva tri gola večeras su postignuta u drugom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Neizvesnost je trajala do 66. minuta, kada je Futaš doveo goste u vođstvo, šest minuta kasnije je Elek duplirao prednost, a konačan rezultat postavio je Hušti u nadoknadi vremena.

U borbi za trofej u finalu, Nikolićeva ekipa će se sastati sa boljim iz duela Honved - Sorokšar. Honved je prvi meč dobio sa 2:1, revanš je sutra kada će Sorokšar biti domaćin.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.