Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2020, 12:55

Tijago Silva potvrdio: Više nisam igrač PSŽ, ostajem u Evropi

Brazilac se povezivao s Milanom

Dojučerašnji kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva zvanično je potvrdio odlazak sa Parka prinčeva i da će karijeru nastaviti u drugom klub. Kojem, ostaje tek da vidimo...

Prekaljeni štoper se poslednjih sedmica najviše povezivao s povratkom u Milan koji kuburi sa igračima najvišeg kvaliteta. Uprkos poznim igračkim godinama (35), Silva bi i sada predstavljao veliko pojačanje za Milan.

On je u direktnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uključenju na društvenim mrežama svojim pratiocima objavio vest da još ima “nedovršenog posla u Evropi“, pošto su ga isti pitali da li bi se vratio u Fluminense.

“Svi znaju moje emocije kada je u pitanju Fluminense. Patio sam od tuberkoloze, kada su mi otvorili svoja vrata i prihvatili me. Zauvek ću klubu biti zahvalan na tome, ali i dalje imam nedovršenog posla u Evropi“, priznao je Silva i dodao:

“Nadam se da ću ih ispuniti u najskorije vreme“.

Italijanska štampa veruje da je Silvin glavni cilj da zaigra na Mundijalu 2022. godine i tako se oprosti od aktivnog bavljenja fudbalom, a da će veće šanse za to imati ako ostane u Evropi i igra na najvišem nivou.

U Milanu, doduše, teško da bi mogao da igra najkvalitetniji fudbal pošto je posrnuli gigant u dugogodišnjim kadrovskim i finansijskim problemima, bez jasnog cilja, plana i ideje za budućnost. Milan nema ni izlaz u Evropu, tako da je pitanje da li je baš San Siro Silvina meta ili pak neki drugi klub...

Silva je u PSŽ stigao iz Milana pre osam godina za 42.000.000 evra. Ubrzo je zadužio kapitensku traku, a boravak u Parizu završava sa sedam šampionskih titula, četiri Kupa Francuske, pet trofeja u Liga kupu i isto toliko u domaćem Superkupu.

PSŽ napustio je pošto klub nije želeo da ispuni njegove finansijske zahteve za novi ugovor, a u planu je bilo da se Markinjosu dodeli kapitenska traka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PSŽ pušta legende na kraju sezone

Izvor: RTS, 13.Jun.2020

Tijago Silva i Edinson Kavani na kraju sezone napuštaju Pari Sen Žermen. . Sportski direktor PSŽ-a, Brazilac Leonardo, potvrdio je ono o čemu se šuškalo prethodnih meseci - da će Tijago Silva i Kavani napustiti klub...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.