Tijago Mota će ove ovacije pamtiti celog života (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2018, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijago Mota će ove ovacije pamtiti celog života (video)

Kakav performans na "Parku prinčeva" u čast iskusnog veziste koji odlazi u penziju.

Mota je večeras odigrao poslednju utakmicu za PSŽ i definitivno je neće pamtiti po porazu od Rena, već po neverovatnoj atmosferi na stadionu i po gromoglasnom skandiranju njegovog imena.

Navijači su mu na spektakularan način odali priznanje za sve što je učinio za klub u prethodnih sedam godina, a učinio je mngo toga.

Osvojio je ukupno 19 trofeja u dresu Pari Sen-Žermena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Odigrao je 230 utakmica za "svece" u svim takmičenjima i postigao 12 golova.

Tijago Mota se oprašta se od fudbala kao veliki šampion, u svojoj poslednjoj sezoni u karijeri osvojio je "tripletu" - podigao je pehar namenjan šampionu Francuske, osvajaču Kupa Francuske i osvajaču francuskog Liga kupa.

Pogledajte delić te atmosfere sa "Parka Prinčeva".

Magnifique moment entre les supporters et Thiago Motta avec ce chant repris par tout le stade !! Un grand du @PSG_inside quitte le club ! 👏🏽👏🏽🔵🔴🔵 #PSGRSRFC @AlexCanovi pic.twitter.com/EZitKKqAQi

— Jonathan Bensadoun (@bensjonathan) May 12, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.