Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 21:28

Težak poraz futsal reprezentacije, Bosna slavila u Novom Sadu

Veliki kiks Orlova – 2:4

Posle remija protiv Rumunije u Temišvaru, futsaleri Srbije poraženi su u Novom Sadu od BiH u drugom kolu kvalifikacija sa 2:4. Veliki kiks Orlova, posebno što su gosti bili drastično oslabljeni, bez nekolicine najboljih igrača.

Gosti su znali da kazne svaku grešku reprezentacije Srbije, a pogotovo da naplate promašaje naše selekcije. BiH je povela golom Arnautovića u šestom minutu, da bi Srbija u 18. izjednačila preko Pršića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa penala.

Veoma bitan pogodak za gostujuću reprezentaciju pred odlazak na poluvreme postigao je Jelić, da bi Bosna i Hercegovina na startu drugog dela stekla, za ovakav meč, velikih 3:1.

Rakić je uspeo da smanji na 3:2 u 23. minutu, ali je protivnik vratio dva gola prednosti preko Ivankovića u 34. minutu i postavio konačan rezultat.

"Potpuno zaslužena pobeda Bosne i Hercegovine, igrali su veoma jednostavno, znali su šta hoće i kaznili sve naše promašaje. Imamo puno toga da analiziramo i ispravimo stvari. Svaka sledeća utakmica je takva da jednostavno moramo da je dobijemo. Za sve ovo što se desilo sami smo krivi", rekao je selektor Srbije Goran Ivančić.

Nakon dve odigrane utakmice Srbija ima remi i poraz u Grupi 4. Bosna ima dve pobede i prva je na tabeli, dok drugi meč tek trebaju da igraju Rumunija i Severna Makedonija.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.