Tetovaža kao poruka Sitiju i Juventusu!? (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tetovaža kao poruka Sitiju i Juventusu!? (video)

Interesantan potez talentovanog Portugalca.

Ruben Neves igra fantastično. Stigao je u Vulverhempton 2017. godine za 15,8 miliona funti i domah pokazao o kakvom se igraču radi.

Bio je jedan od najvažnijih igrača Vulvsa koji su prošle sezone dominirali u Čempionšipu. Slična situacija je i ove sezone, Portugalac je svojim partijama uspeo da privuče brojne klubove koji ga žele u svojim redovima.

Među prvima su Juventus i Mančester siti. Pominju se ogromne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svote novca za ovog dvadesetjednogodišnjeg vezistu, a njegov najnoviji potez bi se mogao okarakterisati kao znak da se uzalud nadaju.

Naime, Neves je istetovirao vuka na svojoj levoj ruci.

Poznato je da se ogroman broj fudbalera tetovira, ali ovakav simbol znači nešto.

Da li Neves želi da poruči da ostaje u Vulvsima ili da će oni uvek biti deo njegovog života, pa je zbog toga ostavio ovakav trag na svojoj koži?

Ruben Neves in the hot seat today. What a baller. 😎 pic.twitter.com/85b18IrA2h

— Willy G Tattoo (@willygrattan) December 10, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mendeš vrti gde burgija neće, Juve našao vezistu po meri, dobre vesti stižu iz Madrida!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 10:51

Teško je zamisliti da budu još jači, ali izgleda da su završili željeni posao, a sada se čeka Ronaldov prijatelj....Izgleda da je Juventus prelomio, pojačanje u veznom redu biće Ruben Neveš. Posle pregovora sa Mendešom koji je doveo Ronalda i Kansela, novi Portugalac bi već mogao na zimu da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.