Teški dani Vojvodine: Najlakše je promeniti trenera

Izvor: Mondo, 25.Nov.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teški dani Vojvodine: "Najlakše je promeniti trenera"

Kriza na "Karađorđu" traje.

Vojvodina se muči i ne nalazi izlaz iz krize.

Ekipa Dragomira Okuke nije pobedila ni u subotu, kada je protiv Zemuna na "Karađorđu" imala velike šanse, čak i penal u svoju korist, ali joj ništa od toga nije pomoglo.

Meč je završen rezultatom 0:0 i bio je to četvrti uzastopni meč "lala" u kojem nisu ostvarile trijumf. Posle poraza u duelima protiv Partizana i Mladosti, Novosađani su pre sinoćnjeg remija osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo bod protiv Spartaka. Zbog svega toga i ne samo zbog toga, jesen "Stare dame" je veoma siva i tmurna.

Da situacija bude još teža po Vošu, u utakmici protiv Zemuna Okuka je zbog povreda morao da menja Damira Zlomislića i Daniela Graovca, dok su navijači izrazili nezadovoljstvo i otvorenom porukom upravi, da je "najgora u poslednjih 14" godina.

Pogledajte fotografije sa "Karađorđa".

Nakon utakmice, Okuka je posle meča bio vidno i očekivano nezadovoljan.

"Koliko je (trener Zemuna, Dejan) Đurđević zadovoljan bodom, toliko sam ja nezadovoljan, jer smo faktički izgubili dva poena. Imali smo dobre situacije, tri stopostotne šanse u drugom poluvremenu, na kraju penal, a ispalo je da se dobro da se ovako završilo, jer te protivnik obično kazni za propušteno", rekao je Okuka posle meča.

Vošin trener govorio je o problemima svog tima - povredama, odsustvom igrača, prinudnim izmenama, teškom terenu...

"Sve to prati Vojvodinu i to ne samo danas, već u dužem periodu. Nadam se da će tome uskoro doći kraj. Normalno da i mi moramo bolje, nismo zadovoljni i videćemo šta i kako ćemo raditi. Dosta stvari je protiv nas, treba to izdržati. Nije lako igračima, promašen penal, dve povrede važnih igrača... Čekamo da prođe ovaj period, ali nikako da prođe".

Okuka nije hteo da o svemu govori javno.

"Ima tu i drugih stvari, nije lako igračima, ali nemamo drugih i oni će normalno da igraju do kraja".

Upitan šta podrazumeva pod "drugim stvarima", iskusni trener odgovorio je...

"Mislim na sve navedeno. Ne samo na teren, ne možemo da kažemo da igrači ne žele i da se ne bore, ali treba i malo kvaliteta. Kada imaš tri stopostotne šanse, penal i ne zabiješ gol... To je previše. Nadamo se boljim vremenima, treba biti strpljiv, Vojvodina zaslužuje bolje i više. Normalno, ovde se lako menjaju treneri, najmanji je problem u treneru. Ako je to rešenje - to se najlakše rešava", govorio je on i o svom statusu.

"Vojvodina prolazi kroz težak period - u svakom pogledu. Treba sačekati decembar, pa videti šta će biti tada", zaključak je šefa struke posrnulih Novosađana, koji su u 17 kola osvojili samo 22 boda.



Izvor: YouTube/Superliga
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.