Teri ne zaboravlja: Veliki čovek, veliki trener (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teri ne zaboravlja: "Veliki čovek, veliki trener" (foto)

Prethodnu sezonu nije proveo u Čelsiju ali danas nije zaboravio da se javno zahvali Antoniju Konteu na svemu što su zajedno uradili.

Vest na koju se čeka već neko vreme danas je potvrđena iz Čelsija čime je zvanično okončan mandat Antonija Kontea na "Stamford Bridžu".

Italijanski stručnjak napušta Čelsi posle dve sezone i sa dva osvojena trofeja, a malo je onih koji osećaju neku vrstu tuge što Konte odlazi sa "Bridža".

U momentu kada su navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedva čekali da vide leđa sada već bivšem menadžeru, a to se slobodno može reći i za deo igračkog kadra, bivši kapiten Džon Teri pokazao je da jako poštuje ono što je Italijan uradio u Čelsiju.

Prekaljeni štoper oprostio se od Čelsija pre godinu dana i prešao u Aston Vilu, a danas je na svom "Instagramu" postavio fotografiju sa Antonijom Konteom.

"Hvala šefe. Veliki čovek, veliki trener. Želim ti mnogo uspeha u budućnosti", napisao je Džon Teri.

Bivši kapiten "Plavaca" i miljenik Čelsijevih navijača pokazao je kako bi veliki klub trebalo da tretira svoje trenere, pogotovu one koji donesu uspeh kakav je doneo Konte.

Osvojena titula u Premijer ligi i trofej u FA Kupu za dve sezone nisu tako loš učinak kako bi neki hteli to da predstave.

Thank You Boss 💙🏆 @chelseafc  Great man, Great manager. I wish you every success in the future 🇮🇹

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on Jul 12, 2018 at 7:55am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.