Teo punio koš, podelio brdo asistencija, ali uzalud! Ubedljiv poraz Virtusa u derbiju!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo punio koš, podelio ''brdo'' asistencija, ali uzalud! Ubedljiv poraz Virtusa u derbiju!

Ipak, tek drugi neuspeh ove sezone, pa im prvo mesto još uvek nije ugroženo.

S obzirom da je Virtus jedan od Partizanovih rivala u Top 16 fazi Evrokupa, sada sa još većom pažnjom pratimo rezultate ekipe Saše Đorđevića.

Večeras tim iz Bolonje nije bio u svom elementu, izuzev jedino Miloša Teodosića, koji je ostvario 'dabl-dabl' učinak. Sasari je na svom terenu bio znatno bolji i na kraju je zasluženo slavio sa 91:77 u derbiju 13. kola italijanske Lige A. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Domaći su silovito startovali, poveli su sa 10:0, pa 14:4 i već tada stavili do znanja Virtusu da će imati veoma težak posao večeras.

Sve vreme su Teodosić i drugovi praktično jurili rezultat i nisu uspeli ni da ozbiljnije priprete eventualnim preokretom.

Srpski plejmejker je bio ubedljivo najbolji u svom timu, sa 22 poena i 10 asistencija, doduše uz ne baš impresivan procenat šuta (4/11 za tri, 3/7 za dva poena).

Dvocifreni u ekipi Virtusa bili su još Baldi Rosi sa 12 poena i 10 skokova i Vims sa 11 poena, a Stefan Marković je meč završio sa pet poena, 4 asistencije i tri skoka.

Pjer sa 18 i Evans sa 17 poena bili su najbolji u pobedničkoj ekipi Sasarija, kojoj je ovo deseti trijumf od početka sezone. Virtus sada ima skor 11-2.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE POMAŽE NI TEODOSIĆ: Sasari ubedljivo savladao Virtus

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2019

Drugi poraz u tri meča tima iz Bolonje...Košarkaši Virtusa danas su poraženi od Sasarija u derbiju 13. kola italijanskog šampionata sa ubedljivih 91:77 (22:17, 21:21, 27:19, 21:20) i tako su pretrpeli drugi poraz u tri utakmice. Tim iz Bolonje nije imao svoj dan, a jedini koji je koliko toliko bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.