Teo opet dobio Bogdana - Klipersi zgazili Sakramento (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo opet dobio Bogdana - Klipersi zgazili Sakramento (VIDEO)

Teodosić ubacio 11, a Bogdanović 13 poena

Gde ih vide tu ih gaze. Tako to rade LA Klipersi protiv Sakramenta. U četvrtom ovosezonskom kalifornijskom derbiju, koji je ujedno bio i okršaj dvojice najboljih srpskih bekova, slavio je Miloš Teodosić na svom terenu protiv Bogdana Bogdanovića sa 126:105.

Statistički gledano, obojica naših igrača pružila su dobre partije, s tim što su Klipersi zaista od samog početka gazili rivala i, realno gledano, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kingsi nisu imali ama baš nikakvu šansu da naprave iznenađenje.

Teodosić je na parketu proveo 23 minuta i za to vreme je postigao 11 poena (šut iz igre 4-6), a tom košgeterskom učinku dodao je i pet uspešnih dodavanja što je negde u rangu sa njegovim ovosezonskim prosekom u najkvalitetnoj ligi na svetu.

Bogdanović je u timu Sakramenta igrao 25 i po minuta, postigao je 13 poena (šut iz igre 5-9), podelio pet asistencija i uhvatio dve lopte.

Valja napomenuti da su obojica srpskih košarkaša relativno rano ušla u problem sa ličnim greškama, pa su u drugom delu utakmice morala da igraju i malo opreznije kako ne bi pre vremena morali da napuste teren Stejpls centra.

Što se same utakmice tiče, Klipersi su relativno lako već u prvoj deonici stigli do dvocifrene prednosti od 13 poena (30:17) i bilo je evidentno da će sa odbranom kakvu igraju Kingsi imati malo teži šuterski trening.

Bilo je tu mesta i za neke atraktivne poteze Blejka Grifina, a posebno raspoložen za igru u domaćoj ekipi bio je Lu Vilijams sa 26 poena. Vili Rid je upisao dabl-dabl sa 14 poena i 13 skokova.

Kod gostujuće ekipe iz Sakramenta najbolji strelac bio je Vili Koli Stajn sa 23 poena, a na to je dodao i 13 uhvaćenih lopti, a dabl-dabl učinak imao je i Dearon Foks sa 17 poena i 10 asistencija.



(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.