Telo deteta pronađeno u automobilu kod Banjaluke; Patolog: Pregrejanost uzrok smrti devojčice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2021, 13:03

Telo deteta pronađeno u automobilu kod Banjaluke; Patolog: Pregrejanost uzrok smrti devojčice

Telo četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, prenose lokalni mediji.

Kako navode Nezavisne novine, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Patolog: Pregrejanost uzrok smrti devojčice

Telo četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević, a dete je preminulo usled pregrevanja, izjavio je danas Srni patolog i direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan.

"Vozilo je bilo na suncu, a unutra je bilo kao u rerni", rekao je Karan, koji je radio obdukciju po nalogu dežurnog tužioca, prenosi RTRS.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno je da je telo deteta rođenog u Nemačkoj pronađeno juče oko 16.30 časova.

Radi utvrđivanja tačnog uzroka i okolnosti smrti deteta, dežurni tužilac je naložio da se izvrši obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, te da se preduzmu sve istražne radnje i mere.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković sa policajcima banjalučke Policijske uprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Telo deteta pronađeno u automobilu kod Banjaluke

Izvor: B92, 01.Avg.2021

Telo četvorogodišnje devojčice pronađeno je u automobilu u dvorištu kuće u mestu Donja Piskavica, zaselak Dragičević...Kako navode mediji, uzrok smrti je vrućina, odnosno ekstremno pregrevanje...U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, rečeno im je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.