Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 00:25

Tekpetej: Mogli smo da damo tri-četiri gola; Kahlina: Imali su dve šanse, iskoristili jednu

Napadač Ludogoreca žali za propuštenim šansama, hrvatski golman smatra da je odnos snaga bio ujednačen

Nadali su se u Razgradu prvoj pobedi u Ligi Evrope posle sedam utakmica, ali Crvena zvezda ih je razočarala.

Golom Gelora Kange, gotovo identičnim kao 2016. na istom stadionu, crveno-beli su slavili 1:0 i sa maksimalnih šest bodova iz dva kola predvode grupu. Iza njih je Braga sa tri, dok Ludogorec i Midtjiland imaju po jedan.

Sjano je Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stanković taktički postavio svoje igrače, a oni odgovorili ispunjavanjem svih zadataka. Imao je, istina, Ludogorec svoje prilike.

Žaliće domaćini zbog šanse Bernara Tekpeteja već u drugom minutu, zatim i prečke koju je pogodio, kao i promašaja rezerviste Čibote pred kraj meča.

"Bilo je jako teško. Ujednačen meč, ali su oni bili malo srećniji od nas. Rezultat je mogao da bude drugačiji... Videćemo šta će biti u preostalim utakmicama. Moramo da poradimo na efikasnosti, mogli smo da postignemo tri ili četiri gola, ali smo promašili. Moraćemo to da popravimo za naredne mečeve. Imamo samo jedan bod, ali predstoje nam još četiri utakmice i probaćemo da popravimo učinak", izjavio je napadač iz Gane posle meča.

Hrvatski golman Kristijan Kahlina, takođe smatra da je odnos snaga bio ujednačen.

"Loše veče za nas. Nismo imali sreće. Ono su imali dve šanse i iskoristili jednu. Posed lopte je bio izjednačen, i jedni i drugi smo igrali dobro, ali ništa posebno. Ne može izgovor da nam bude nedostatak važnih igrača, jer bi bilo isto i sa njima. Da smo iskoristili prvu šansu, rezultat bi bio drugačiji. Moramo da se popravimo, niko nas nije nadigrao i zato moramo da verujemo u sebe, ali biće teško sa Bragom", svestan je Hrvat.

Ludogorec u trećem kolu ponovo igra kod kuće, 21. oktobra protiv Brage, dok Crvena zvezda gostuje u Danskoj protiv Midtjilanda.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.