Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 02:51

Tako se ide po 31. titulu: Montenegro vlada u Kostariki

Lider Alahuelense preokretom do pobede u San Hoseu

Serija kojoj se ne nazire kraj. Sredinom novembra Alahuelense je izgubio na gostovanju San Karlosu. Posle toga niko mu nije uzeo meru, pa ni Sporting u San Hoseu, iako se domaćin nalazi u opasnoj zoni.

U zavrpšnom susretu 23. kola, jedan od tri najbolja tima Kostarike slavio je na gostovanju 2:1 i dodatno zacementirao lidersku poziciju rundi pre kraja osnovnog dela prvenstva.

Doduše, pomučio se, jer je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tri boda osigurao preokretom. Sporting je poveo preko Džostina Dalija u 32. minutu, trener Alahuelensea Andres Hose KarevićArgentinac meksičkog porekla – početkom drugog poluvremena poslao na teren Johana Venegesa, drugi strelac Primera divizije izjednačio u prvom minutu nastavka, da bi treću pobedu u sezoni nad Sportingom doneo Hurgens Montenegro sedmim pogotkom u sezoni, u 78. minutu.

Na ovaj način Alahuelense je niz bez poraza u prvenstvu Kostarike produžio na 26 utakmica i nije ni čudo što slovi za prvog favorita za šampionski naslov. Dosad ga je osvajao 30 puta.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.