Taj se**nja je bolji od Maradone, Mesija i Kristijana Ronalda

Izvor: B92, 27.Mar.2020, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Taj se**nja je bolji od Maradone, Mesija i Kristijana Ronalda"

Ronaldo, nekadašnji brazilski fudbaler, svakako spada među najbolje igrače svih vremena.

Iako je definitivno mogao još više da ponudi, napravio je neizbrisiv trag krajem devedesetih i početko dvehiljaditih.

O njemu su govorili mnogi defanzivci koji su ga čuvali, a najpopularnija je izjava našeg Siniše Mihajlovića.

"Ronaldo krene u kontranapad, a Nesta i ja sami u odbrani".

Ništa manje poštovanje, čak se može reći i strahopoštovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imao je i legenda Milana Alesandro Kostakurta, koji je protiv Ronalda najviše igrao u periodu od 1997. do 2002. godine.

"Ronaldo je bio snažan, brz i zbog njega smo svi izgledali smešno i loše na terenu. Bio je pravi se*onja jer je uživao gledajući nas defanzivce kako jedemo travu za njim", rekao je Kostakurta.

Kostakurta ponavlja da je Ronalda bilo najteže čuvati.

"Svi najbolji defanzivci moje generacije reći će vam da je najteže bilo čuvati Ronalda, a među njima su Paolo Maldini, Alesandro Nesta, Fabio Kanavaro, Ćiro Ferara... Noću sam inače uvek mirno spavao osim noć pre utakmice protiv Ronalda. On je uživao u fudbalu. Imao je tehniku kakvu nikad nito nije imao. Čak sam zbog njega završio mnogo puta na travi. Ronaldo je bolji od Maradone. Bolji je i od Kristijana Ronalda i Lionela Mesija", istakao je Kostakurta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.