Tadić za Gavrila – Ajaksova desetka na aukciji FOTO

Izvor: B92, 07.Apr.2021, 10:50

Tadić za Gavrila – Ajaksova "desetka" na aukciji FOTO

Kapiten Ajaksa i fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić podržao je humanitarnu akciju za sakupljanje sredstava za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića.

Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije.

Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak 2,5 miliona evra, i to je bio signal za sve dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljude Srbije da se okupe oko humanog cilja.

To je bio signal i za srpske sportiste da se još jednom okupe oko humanog cilja i pomognu porodici malog Gavrila u sakupljanju sredstava koja nisu mala, a koja će Gavrilu omogućiti da ima normalno detinjstvo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i kapiten Ajaksa, Dušan Tadić, uključio se u akciju za sakupljanje sredstava za malog Gavrila i donirao dres koji je nosio na utakmici holandskog prvenstva.

Dres je oglašen na internet sajtu za licitacije i svi koji su zainteresovani moći će u narednih pet dana da se nadmeću za ovaj vredan sportski predmet i tako pruže podršku malom Gavrilu I njegovoj porodici u borbi u kojoj ih deli dva i po miliona koraka od spasonosnog leka.

Dres kapitena fudbalske reprezentacije Srbije biće na aukciji putem sledećeg LINKA.

KAKO JOŠ MOŽETE POMOĆI GAVRILU:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI SE UJEDINJUJU ZBOG MALOG GAVRILA: Dušan Tadić pokazao da ima veliko srce!

Izvor: HotSport.rs, 07.Apr.2021

Pored ogromnih igračkih kvaliteta, Dušan je pokazao kakav je zapravo čovek. Cela Srbija je ustala i ujedinila se da bi se obezbedila sredstva za lečenje šestomesečne bebe Gavrila koji boluje od spinalne mišiće atrofije. Za lečenje ove opake bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra, i to...

Nastavak na HotSport.rs...

Dres Dušana Tadića na aukciji za lečenje dečaka Gavrila

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2021

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i Ajaksa Dušan Tadić dao je na aukciju potpisan dres koji je nosio u holandskom klubu, kako bi se prikupio novac za lečenje šestomesečnog dečaka Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.