Tadić i Đuričić mogu da ostanu bez trenera: Kuman se nudi Sitiju i Barsi

Izvor: Blic, 17.Mar.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i Đuričić mogu da ostanu bez trenera: Kuman se nudi Sitiju i Barsi

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman voleo bi da sedne na klupu Barselone, a kako se bliži kraj sezone počeo je da se nudi Mančester sitiju.

Holandski trener je igrao za Katalonce u periodu od 1989. do 1995, a takodje je bio pomoćni trener slavnog kluba od 1998. do 2000. godine.

"Ceo svet zna šta Barselona znači za mene. Ako ikada dobijem poziv od katalonskog kluba, biću veoma počastvovan", izjavio je Kuman za španski radio "Kadena Kope".

Pod vođstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bivšeg holandskog reprezentativca Sautempton beleži veoma dobre rezultate i trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Premijer lige sa sedam bodova zaostatka za trećeplasiranim Arsenalom, a za "svece" igraju srpski reprezentativci Dušan Tadić i Filip Đuričić, čiji se trener nameće još jednom klubu.

Naime, dani Manuela Pelegrinija na klupi Mančester sitija su po svemu sudeći odbrojani nakon poraza od Barnlija (0:1) proteklog vikenda, a sportski "građana" Ćiki Begiristajn već traži zamenu.

"Begiristajn i ja smo prijatelji, ima moj broj telefona i stalno smo u kontaktu", poručio je Kuman.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.