TUŽNA PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM: Bivši reprezentativac PREŽIVEO osam OPERACIJA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNA PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM: Bivši reprezentativac PREŽIVEO osam OPERACIJA! (FOTO)

Neverovatan epilog.

Iako su mu brojni stručnjaci predviđali blistavu karijeru, brojne povrede onemogućile su Santi Kazorlu da prikaže ceo fudbalski repertoar. Gotovo dve godine nekadašnjeg igrača Arsenala nije bilo na terenu, a uzrok tome su teški problemi koje je imao sa kolenom i ahilovom tetivom.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

ZA SRBINA 23.000.000 EVRA: Mitrović PROMENIO klub! (FOTO)

Muy feliz y contento >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << x volver hacer lo q más me gusta,queda mucho trabajo x delante pero es el primer paso,eternamente agradecido a la gente x el cariño solo x eso ha merecido la pena llegar hasta aquí GRACIAS. @villarrealcf 💪💪💪💪💪

A post shared by Santi Cazorla (@santicazorla) on Jul 17, 2018 at 2:37pm PDT

PRED START SUPERLIGE: Zna se ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu! (FOTO)

Čak osam operacija morao je da uradi bivši igrač Arsenala, koji je posle isteka ugovora sa Tobdžijama odlučio da pređe u španski Viljareal. Obzirom da je tokom karijere već igrao za Žutu podmornicu, u ovom klubu pružili su novu šansu nekadašnjem fudbaleru, koji nije propustio priliku da se pohvali na društvenim mrežama.

- Presrećan sam jer ponovo radim ono što najviše volim - napisao je Santi Kazorla na svom Instagramu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.