TUŽAN DAN ZA MILOŠA TEODOSIĆA: Košarkaš U SUZAMA sahranio oca! Jelisaveta sve vreme bila uz njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽAN DAN ZA MILOŠA TEODOSIĆA: Košarkaš U SUZAMA sahranio oca! Jelisaveta sve vreme bila uz njega

Miodrag je preminuo u 68. godini.

Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić danas je u rodnom Valjevu sahranio oca Miodraga Teodosića, koji je preminuo u nedelju  u 68. godini.

Slavni igrač, do kojeg je tragična vest stigla dok je bio u Bolonji, odmah je spakovao stvari i uputio se u Srbiju kako bi se oprostio od oca, a tokom sahrane je sve vreme neutešno grcao u suzama dok ga je tešila supruga Jelisaveta.

Bili su tu i Miloševi kumovi Aleksandra Prijović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Filip Živojinović, koji su otkazali sve obaveze i došli u Valjevo kako bi bili uz košarkaša u za njega najtežem životnom momentu.

Miodrag je imao problema sa zdravljem, a 2016. godine je bio i na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, baš u periodu kada je njegov sin bio fokusiran na vođenje tima ka Olimpijskim igrama koje su kasnije te godine održane u Riju, ali to Miloša nije sprečilo da mu redovno dolazi u posetu i brine o njemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.