TUMBA PORUČUJE: NAPUSTI KLUB! Selektor Srbije se oglasio o Sergeju, Maksimoviću i Vlahoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 18:30

TUMBA PORUČUJE: "NAPUSTI KLUB!" Selektor Srbije se oglasio o Sergeju, Maksimoviću i Vlahoviću

Sve prati...

Poseban akcenat ima na srpskim igračima koji igraju u Italiji.

Uzdanica Lacija Sergej Milinković-Savić je ponovo u svim rubrikama vezanim za prelazni rok, Dušan Vlahović i Nikola Milenković u Fiorentini igraju odlično, a i Nikola Maksimović igra sve bolje u Napoliju i njegovo vreme tek dolazi.

Igra Mančester Junajted sjajno u poslednje vreme, blizu je povratka u Ligu šampiona, i večeras (21.15) ne bi smeo da ima problem na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aston Vili koja je u ozbiljnim problemima. Kvota na dvojku je 1,38, a na pobedu Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Mančester Junajted.

- Mnogo pratim italijanski fudbal i srpske igrače koji igraju tamo - rekao je na početku razgovora Ljubiša Tumbaković za "Radio Napoli".

Selektor Srbije je posebno bio oduševljen onim što pruža Nikola Maksimović u dresu Napolija.

- Nikola je u strašnoj formi i igra sa velikim samopouzdanjem otkako je Gatuzo došao na klupu. Sve je bolji i bolji, raste iz utakmice u utakmicu. Odigrao je fenomenalan meč protiv Juventusa u finalu Kupa Italije. To je najbolji način da postane oslonac u igri Napolija i reprezentacije Srbije. Vrlo je važno što ima trenera poput Gatuza koji ga vidi pravim očima i zato mu preporučujem da potpiše novi ugovor. Mislim da sada nije trenutak da menja sredinu - smatra Tumbaković.

Ipak, drugačije razmišlja kada govori o Sergeju Milinković-Saviću.

- Zaista mi se sviđa kako igraju Lacio i Sergej. Njegova budućnost zavisi samo od njega samog. Po mom mišljenju, sada bi trebalo da promeni sredinu i da potpiše za neki od vrhunskih klubova u Evropi jer je dostigao vrhunac u dresu "nebeskoplavih". Poštujem Lacio, ali Milinković-Savić je spreman za sledeći korak u karijeri - zaključio je Ljubiša Tumbaković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.