TUGA U NIŠU: Bivši ČELNIK Radničkog i vlasnik motela Predejane PREMINUO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA U NIŠU: Bivši ČELNIK Radničkog i vlasnik motela "Predejane" PREMINUO

Pre četiri dana primljen u Klinički centar Niš.

Tužna vest u Nišu. Bivši potpredsednnik fudbalskog kluba Radnički i vlasnik motela "Predejane" Dragan Pavlović, preminuo je u svojoj 56. godini.

Kako "Jugmedija" javlja, Pavlović je pre četiri dana primljen u Klinički centar Niš zbog problema sa respiratornim organima.

- Pavlović je obavljao tu funkciju kada je malo ko hteo, zbog tadašnje teške finansijske krize. Ostaće upamćen kao neko ko se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek trudio da pomogne Radničkom kako bi naš klub opstao i bio bolji. Uostalom, i nakon što se povukao sa mesta potpredsednika, Pavlović je ostao uz Radnički i pomagao mu do poslednjeg dana, bodreći ga i kada je pobeđivao, ali i kada je gubio. Pavlović je bio jedan od najuspešnijih privrednika sa juga Srbije - piše u saopštenju "Meraklija".

Pavlović je bio i vlasnik motela "Predejane" kojeg je kupio 2003. godine i nije otpustio nijednog od 150 zatečenih radnika. Na mapi ugostiteljskih objekata na Koridoru 10 „Predejane“ i danas zauzima prvo mesto po kvalitetu usluga, nivou opremljenosti restorana, soba i apartmana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.