TUGA: Preminuo legendarni sportista! Imao je samo 58 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 09:28

TUGA: Preminuo legendarni sportista! Imao je samo 58 godina (VIDEO)

Izgubio najvažniju borbu.

Velika tragedija pogodila je poklonike rvanja. U 58. godini preminuo je Džerom Jang, koji se proslavio kao Nju Džek, jedan od najpoznatijih profesionalnih rvača na svetu.

Dženifer, supruga Nju Džeka, je potvrdila ovu vest. Legenda promocije ECW je preminula od srčanog zastoja.

Džerom Jang je bio jedan od najpopularnijih rvača 90-tih godina u Americi, poznat po svom brutalnom načinu borenja.

Uvek je isticao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obožava nasilje i da je rvanje idealan posao u kojem može da bude plaćen zato što povređuje ljude.

Partizan se sprema za finale Kupa Srbije, dok se Voždovac bori za opstanak i sigurno će imati veći motiv danas (16.00) u Humskoj. Što se kvota tiče, kec je 1,35, dupla šansa X2 2,90, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Voždovac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.